Rezervacije in ceniki

Rezervacijo za tehnično / naravoslovni dan v Energetskem eko parku OŠ Cerkno uredite preko posebnega spletnega obrazca, ki je objavljen v desnem delu spletnega portala (Koledar prostih terminov za program v Energetskem eko parku z izvedbo delavnic).

Postopek oddaje rezervacije

1. Na spletnem portalu v rubriki Izobraževalne vsebine preglejte izobraževalne delavnice, ki bi bile primerne in zanimive za vaše učence/dijake.

2. V elektronski obrazec (na desni strani portala) najprej označite termin ogleda. Vsi prosti termini so označeni z zeleno barvo, rdeči pa označujejo zasedene termine. Kliknite na izbrani datum, da se le-ta obarva v modro barvo. V nadaljevanju izpolnite vsa zahtevana vnosna polja ter izberite delavnice, za katere bi želeli, da jih izvedemo. V kolikor bi želeli posredovati še kakšno dodatno informacijo je ob koncu elektronska obrazca posebna vnosna rubrika za opombe. Ob koncu kliknite na “Oddaj rezervacijo”.

3. Po prejemu vnešenih podatkov izvedemo rezervacijo termina, kar je naslednji dan razvidno na koledarju. Z vami bomo vzpostavili kontakt in uredili izvedbo izobraževalne dejavnosti.

V šolskem letu 2014 / 2015 je za učence in dijake ogled parka, kakor tudi izvedba izobraževalnih vsebin BREZPLAČNA.